MuresOnBike
A Safe 4 Cycle 2 projekt célja: interaktív közlekedési oktatófilmek és online ismeretterjesztő anyagok elkészítése valamint akkreditált oktatók képzése. A projektet a Vuelta Sportegyesülettel (Magyarország), a Bikeability Trust-al (Anglia) és a Mariborska kolesarska Mreža (Szlovénia) egyesülettel közösen valósítjuk meg.
A program által szeretnénk felkészíteni a 14 és 18 év közötti diákokat a kerékpárral való helyes közlekedésre ismertetve a közlekedési szabályokat  elméleti és gyakorlati órák keretében, kitérve a kerékpárok helyes felszerelésére, a közlekedési táblákra, a rendőrök jelzéseire, a kerékpárosokra vonatkozó szabályok ismertetésére, az átkelőknél alkalmazott elsőbbségi szabályokra,  stb.
3340+
diák
69
oktató
7
város
Az esemény során azokat a kerékpárosokat szeretnénk  kávéval, vízzel és croissantal meglepni, akik a biciklivel való közlekedést választják az autó vagy tömegközlekedés helyett.
3
alkalom
5
helyszín
250
résztvevő
Évente kétszer megrendezésre kerülő kerékpáros felvonulás, melynek célja, hogy felhívja a sofőrök és a hatóságok figyelmét a városi bringázásra. A kerérkpárosok is a közlekedés résztvevői és biztonságuk érdekében speciális útvonalak kiépitésére van szükség.
2
esemény évente
2000
résztvevő évente
A SkirtBike egy városi sétabiciklizés, melynek célja az alternativ közlekedési mód népszerűsítése a szabadságot, a mozgást, a szépet kedvelő hölgyek, lányok körében.  A kezdeményezés egy közösségi élményt kínál azoknak akik együtt szeretnének gurulni, élvezni a városi bringázást és egyben felhívja a figyelmet arra, hogy a kerekpárosok kiemelt szereplői a városi közlekedésnek.
3
alkalom
250
résztvevő évente
A Tekerj egy jó célért akció egy adománygyűjtő esemény a kerékpárosok számára, akik a helyi közösségek által kitűzött célokért tekernek. Ezt egy városi kerékpáros túra során teljesítik, amikor 9-20 ellenőrzőpontot látogatnak meg. Egy vonzó, kreatív és főként hatékony módja ez az adománygyűjtésnek.
11
alkalom
700+
adomány
50000 lei
összesen